«Χρυσή» ανανέωση για τον 007

Ίσως φταίει το γαλάζιο μαγιό που του πήγαινε εκπληκτικά καλά, ίσως ότι θεωρείται ο πιο επιτυχημένος και πειστικός James Bond της 50ετίας.
Πάντως, οι δημιουργοί των ταινιών 007, σκέφτονται πολύ σοβαρά να ανανεώσουν τη συμφωνία τους
με τον Daniel Craig γι’ ακόμη πέντε (!) ταινίες, ανεβάζοντας το σύνολο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος στις οκτώ, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Roger Moore ως τον μακροβιότερο James Bond με έξι ταινίες.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «The People» ο παραγωγός Michael G Wilson ανέφερε πως θα ήθελαν πολλοί ο Craig να συνεργαστεί μαζί τους σε ακόμη πέντε ταινίες, καθώς έχει τεράστια απήχηση στο κοινό, που τον θεωρεί τον πιο επιτυχημένο James Bond μετά τον Sean Connery.
Ο μακροβιότερος, λοιπόν, είναι ο Roger Moore με έξι, ακολουθεί ο Sean Connery επίσης με έξι, αλλά σε σύνολο μετά την επιστροφή του στον ρόλο. Ο Pierce Brosnan υποδύθηκε τον Βρετανό πράκτορα τέσσερις φορές, ο Timothy Dalton δύο και ο George Lazenby μόλις μία.
Αν και ο Wilson δεν επιβεβαίωσε τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, φημολογείται ότι ο Craig θα κερδίσει περισσότερα από τα 10 εκατομμύρια με τα οποία αμείβεται για την Τρίτη ταινία «Skyfall», που αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο χρόνο. Επίσης, ο Wilson αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί σκέφτονται μία επανασύνδεση όλων των Bond για την 50ή επέτειο. Η πρώτη ταινία γυρίστηκε το 1962 υπό τον Cubby Broccoli, πατριό του Michael G Wilson.



Πηγή : tromaktiko

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects