6000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ "ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ"!!!


Και ποιός δεν θυμάται την ιστορική πλέον σειρά "Φιλαράκια". O καναπές από την αγαπημένη δημοφιλή σειρά βγήκε σε δημοπρασία και πουλήθηκε.
Ο καναπές πάνω στον οποίο γέλασαν, μίλησαν, έκλαψαν, ζήλεψαν και έκαναν κοινό και κριτικούς να λατρέψουν τους Phoebe, Monica, Chandler, Joey, Ross, και Rachel, έπιασε τα 6.000 δολάρια. Φανατικός τηλεθεατής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απέκτησε τον πορτοκαλί καναπέ του Central Perk και είναι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του.
Στην δημοπρασία πουλιόταν κι άλλα πιο οικονομικά αντικείμενα όπως το ματάκι της πόρτας της Monica Geller...ή το βάζο "Homemade Pickles 1¢" που άνοιγαν να τσιμπήσουν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Tα αντικείμενα της σειράς βγήκαν στο σφυρί στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στο Λος Άντζελες. Στη διάσημη σειρά που "έτρεχε" για δέκα σεζόν και συνεχίζει να έχει υψηλή τηλεθέαση ακόμη και στις επαναλήψεις, πρωταγωνιστούσαν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, οι οποίοι και έπιασαν την "καλή" με την συμμετοχή τους για μια ζωή!

Πηγή : omertanews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects