ΣΟΚ: Μοντέλο αυτοκτόνησε επειδή ένα αγόρι της ακύρωσε ραντεβού τους


«Θα αυτοκτονήσω απόψε», έγραψε στο Facebook το βράδυ της 25ης Απριλίου η 16χρονη Γκάμπριελ Τζόζεφ από την Ουαλία και λίγες ώρες μετά έπεσε στις ράγες του τρένου δίπλα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Sun σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δικαστικής έρευνας παρουσία ενόρκων για τον προσδιορισμό των ακριβών αιτίων του θανάτου της 16χρονης Γκάμπριελ, βάζοντας τους τίτλους τέλους στην η υπόθεση της ανήλικης κοπέλας που έβαλε πολύ νωρίς τέλος στη ζωή της και συγκλόνισε όλη την Βρετανία.
Το πόρισμα έκρινε πως η κοπέλα όντως αυτοκτόνησε, όμως αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη μιας μακροσκελέστατης επιστολής που ανέβασε η κοπέλα στο προφίλ τη στο Facebook λίγο πριν αυτοκτονήσει. Η Γκάμπριελ μεταξύ άλλων σύμφωνα πάντα με την Sun φέρεται να είπε στους φίλους της στο Facebook ότι λίγο νωρίτερα το αγόρι της της είχε στείλει μήνυμα για να της ακυρώσει το ραντεβού τους για το ίδιο βράδυ.
Η Γκάμπι (έτσι την αποκαλούσαν οι δικοί της άνθρωποι) και το αγόρι της είχαν αρχικά κανονίσει να πάνε σινεμά. Λίγο αργότερα η Γκάμπι έγραψε ένα μακροσκελέστατο μήνυμα στους φίλους της και στην τελευταία παράγραφο το έλεγε ρητά «Απόψε θα αυτοκτονήσω»


Πηγή : blog.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects