Η Τζούλια Αλεξανδράτου στην αγκαλιά του «δράκου»!


Η Τζούλια Αλεξανδράτου έπεσε στην αγκαλιά του Κυριάκου Παπαχρόνη! Μία τυχαία συνάντηση της Ελληνίδας σεξοβόμβας με τον άνθρωπο που κάποτε έσπειρε τον τρόμο στις γυναίκες με τα ψηλοτάκουνα προκάλεσε πολλές συζητήσεις στους αυτόπτες μάρτυρες.
Ο ώριμος πλέον άντρας, ο πρώην κατάδικος που για χάρη του γέμισαν οι φυλακές με χιλιάδες γράμματα ξετρελαμένων θαυμαστριών του ξαναζεί τη ζωή του από την αρχή. Η Τζούλια και ο Κυριάκος σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας συναντήθηκαν τυχαία πριν από λίγες ημέρες σε ένα κλαμπ στην Ελασσόνα, καθώς η Τζούλια πραγματοποίησε μία από τις καθιερωμένες εμφανίσεις της σε πόλεις της περιφέρειας. Η Τζούλια δεν ήξερε ποιος ήταν, αλλά πήγε και έκατσε στο τραπέζι του! Στην συνέχεια σηκώθηκε και λικνιζόταν όλο νάζι! Αργότερα κάποιος της σφύριξε ότι ο άνθρωπος για τον οποίο χόρεψε ήταν ο διαβόητος στο παρελθόν Παπαχρόνης, όταν το άκουσε αυτό, η Τζούλια κοίταξε με έκπληκτο βλέμμα τον «δράκο» και επέστρεψε στο τραπέζι του Παπαχρόνη, όπου και έμεινε με τις ώρες συζητώντας μαζί του!


Πηγή : gossip-tv.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects