ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΟΥ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΟΥΠΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ


"Μπορεί από το 2009 η Χριστίνα Αλούπη να ζει και να εργάζεται στο Λος Άντζελες, παρόλα αυτά η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν ξεχνά την Ελλάδα. Έτσι, έπειτα από ένα χρόνο η Χριστίνα επιστρέφει στην Ελλάδα όπου θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.
«Αγχώθηκα με τις βαλίτσες και τα πράγματα, ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα... Πάντα φεύγω με το άγχος ότι κάτι ξέχασα», έγραψε η ίδια σήμερα το πρωί στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter"

.
Υπάρχει μια φωτογράφηση της Χριστίνας που έχει μείνει στο υποσυνείδητο κάθε αρσενικου που σέβεται τον εαυτό του. Μπορεί βεβαίως η Χριστίνα μετά την κακή συγκυρία και το κόψιμό της εκπομπής με τον Παπανώτα στο Star να επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής, εντούτοις είναι πολλές χιλιάδες εκείνοι που κάθε βράδυ την "έπαιρναν" αγκαλιά...την φωτογραφία και παραδινόταν στις πλάτες του Μορφέα. Απο παλιά. Απο τότε που η Χριστίνα έκανε το μοντέλο...Η ίδια βέβαια αν την ρωτήσετε θα σας πεί ότι μετανιώνει για την συγκεκριμένη φωτογράφηση αλλά τελικά και τα γραπτά μένουν-εμπνευσμένο ρητό των Λατίνων-όπως και τα κλίκς...η σύγχρονη εκδοχή του πάπυρου!

Πηγή : omertanews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects