"ΑΘΩΟΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ


AΣΕ ΡΕ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ! ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ "ΑΛΕΚΟΣ?" ΤΟΥΣ ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΣΥΓΧΩΡΕΙ" ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ!
Μοιάζει απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Νίκος Σειραγάκης επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο από τη φυλακή και δήλωσε αθώος!
Ο 47χρονος σάτυρος, είχε πριν από λίγες μέρες τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενή εξ’ αγχιστείας του, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι όλα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας είναι ψέματα!
Δήλωσε δηλαδή ότι πρόκειται περί σκευωρίας, περί αναληθών πληροφοριών, οι οποίες θα καταρρεύσουν και θα αποδειχθεί η αθωότητα του.
Χωρίς πιθανότατα να έχει πληροφορηθεί επ’ ακριβώς για τη σοβαρότητα της κατάστασης και των όσων έχει διαπράξει – με βάση τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας και επώνυμες καταθέσεις πολιτών- ο Νίκος Σειραγάκης πιστεύει ότι ακόμη υπάρχει ελπίδα για αυτόν να αντιστρέψει το κλίμα σε βάρος του και να αντικρούσει τα αδιάσειστα στοιχεία και κατά συνέπεια τις κατηγορίες.
Φυσικά άλλη είναι η άποψη τόσο της κοινωνίας, όσο της Δικαιοσύνης, της οικογένειας και των ίδιων των παιδιών, που έπεσαν θύματά του…

Πηγή : omertanews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects