ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΜΕΛΕΤΗ


Η επίσκεψη της Ελεονώρας Μελέτη στον «καφέ με την Ελένη» φαίνεται τελικά πως ήταν ένα διάλειμμα στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς κάποιες δηλώσεις της Μελέτη πυροδότησαν και πάλι την ατμόσφαιρα ξαναβάζοντας τις δυο γυναίκες στα χαρακώματα.
Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του Αιμίλιου Λιάτσου για τη συμμετοχή της Μαργιέτας Χρουσαλά στο χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, στο κεντρικό δελτίο του STAR, όπου απευθυνόμενος στην Ελεονώρα ανέφερε πως η πρώην Σταρ Ελλάς ξέρει να χορεύει καλύτερα στα θωρηκτά.
Τότε η Μελέτη γεμάτη μένος τον σταμάτησε αναφέροντας πως κάποιες άλλες πριν από 20 χρόνια το έκαναν καλύτερα και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, προκαλώντας με το έντονο ύφος της το δημοσιογράφο να συνηγορήσει.
Ωστόσο, η συμπεριφορά της Μελέτη αιφνιδίασε τη Μενεγάκη και σύμφωνα με το περιβάλλον της την έκανε να επιστρέψει στην παλιά αρνητική εντύπωση που είχε για την αντικαταστάτριά της στον ΑΝΤ1.
Όπως ακούστηκε μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, απορημένη για τα δηλητηριώδη βέλη της συναδέρφου της έκανε λόγο για την προσπάθεια της Μελέτη να θολώσει τα νερά εκθέτοντας την ίδια, αφού μαζί με τη Χρουσαλά στο Αβέρωφ βρισκόταν και πόζαρε όλο νάζι και εκείνη.
Μάλιστα όπως τόνισε, η Ελεονώρα δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά για το συγκεκριμένο θέμα, έστω κι αν ήθελε να υποστηρίξει τη φίλη της, γιατί αυτή βρέθηκε οικειοθελώς να διασκεδάζει και να φωτογραφίζεται στο πολεμικό πλοίο, ενώ η ίδια κλήθηκε να κάνει εκπομπή από εκεί, ακολουθώντας εντολές.
Γεγονός είναι πάντως πως τα λόγια της Ελεονώρας έπεσαν βαριά στα αυτιά της ωραίας Ελένης η οποία αν και αποφεύγει τα πολλά λόγια, επιφυλάσσεται.

Πηγή : Espresso

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects