Κατηγορούμενη για απιστία η Κέιτ Μος


Σε μπελάδες έχει μπει το διάσημο 37χρονο μοντέλο όταν αποκαλύφθηκε ότι πρωταγωνίστησε σε "ενοχλητικά παρόμοιες" διαφημιστικές καμπάνιες για δύο ανταγωνιστικές φίρμες κοσμημάτων.

Πριν από λίγο καιρό, η Κέιτ Μος (Kate Moss) σχεδίασε τη δική της σειρά κοσμημάτων για τη γαλλική εταιρεία Fred. Φυσικά στην καμπάνια της πρωταγωνίστησε η ίδια, όμως η αντίπαλη εταιρεία του σχεδιαστή Ντέιβιντ Γιούρμαν (David Yurman) έχει μεγάλο πρόβλημα με το αισθητικό αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Γιούρμαν, οι φωτογραφίες των κοσμημάτων της Fred θυμίζουν υπερβολικά τη δική τους καμπάνια που είχε τρέξει ακριβώς πριν από έναν χρόνο.
Οι πιο πρόσφατες λήψεις φέρουν την υπογραφή της Σόνια Σιφ (Sonia Sieff) και προβάλουν την Μος να ποζάρει ημίγυμνη και σέξι μοστράροντας τα κοσμήματά της, όπως ακριβώς έγινε και με τον φακό του Πίτερ Λίντμεργκ (Peter Lindbergh) πέρσι για λογαριασμό του Γιούρμαν.
"Όταν είσαι πρωτοπόρος στον τομέα σου έχεις συνηθίσει να σε αντιγράφουν οι άλλοι", δήλωσαν εκπρόσωποι του οίκου Γιούρμαν σχετικά, υπογραμμίζοντας τη βεβαιότητά τους ότι οι πελάτες τους θα αναγνωρίσουν τη διαφορά.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι για τις δημιουργίες της η Κέιτ εμπνεύστηκε από τα πολλά τατουάζ που έχε σε διάφορα σημεία του σώματός της, αλλά και σε αυτό του άντρα της, Τζέιμι Χινς (Jamie Hince).




Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Η Κέιτ Μος φωτογραφημένη για τα γαλλικά κοσμήματα Fred (αριστερά) και για τις δημιουργίες του σχεδιαστή Ντέιβιντ Γιούρμαν (δεξιά). Οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενοι...


Της Ζωής Κίττας
Πηγή : womenonly.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects