''Νόστιμο'' λαδάκι για μασάζ!!

του: Ηρακλή Λαζαρίδη

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια με τον/την σύντροφο σας ? Εμείς είμαστε εδώ να σας προτείνουμε πως μπορείτε να ανεβάσετε στα ύψη τον ερωτισμό σας και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα του sex !
Ανακαλύψαμε ένα λαδάκι για μασάζ, που μόλις το απλώσεις στο σώμα του συντρόφου σου, αρχίζει σιγά σιγά να ζεσταίνετε και η λίμπιντος θα χτυπήσει κόκκινο!
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι το εν λόγω λαδάκι σώματος μπορεί κάποιος, αν πεινάει και λίγο, να το γλείψει και να το φάει!!!
Αφήνει μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές γεύσεις, ( φράουλα, κεράσι, λευκή σοκολάτα και καραμέλα)! Νομίζετε ότι δεν θα σκεφτόμασταν και εσάς που βαριέστε να κάνετε μασάζ ? Με αυτό το τρόπο λοιπόν μπορείτε και οι δύο να το ευχαριστηθείτε.
Κουράζετε βέβαια λιγάκι τα χεράκια σας, αλλά μετά σίγουρα θα αποζημιωθείτε γλύφοντας το λαδάκι από το σώμα του συντρόφου σας.
Ξεκινήστε λοιπόν! Απλώστε ...ζεσταθείτε και αν θέλετε και να το δοκιμάσετε απλά...γλείψτε το!!!

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects