ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ FOR EVER ! ! !


Του Ηρακλή Λαζαρίδη

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΤΣ…
ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΡΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ! ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ? Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ . . . ΨΥΧΟΥΛΑ . . . ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ . . . ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ! ! !
ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ! ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ “ Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ “ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ . ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΝΟΣ….ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ … ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ…(ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ). ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ… ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ … ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ! ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ . . . ΤΕΛΕΙΟΣ ! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ . . . ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ… ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!




XPLEASURE news : ΜΑΝΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΑΝΟΣ : Εγώ ευχαριστώ Ηρακλή για την πρόκληση


XPLEASURE news : ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. . . ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ?
ΜΑΝΟΣ : Την εκμετάλλευση την σιχαίνομαι . . . γιατί ποτέ μου δεν εκμεταλλεύτηκα ανθρώπους. Μου είχε τύχει να δω έναν γνωστό μου που είχαμε να μιλήσουμε χρόνια σε ένα κλαμπ. Στην παρέα μου βρισκόταν κάποια επώνυμη. Την βλέπει και μου λέει ότι δεν του αρέσει από κοντά. Τον ρωτάω γιατί . . . αφού είναι πολύ ωραία και εντυπωσιακή. Αυτός επέμενε. . . ε, του λέω γούστα είναι αυτά. Μετά από λίγο με ρωτάει αν μπορεί να βγει μια φωτογραφία μαζί με εκείνη για να την δείξει στους φίλους του. . . του λέω ευγενικά ότι καλύτερα είναι να κάτσει στο τραπέζι του και εγώ στο δικό μου και να απολαύσουμε την βραδιά ο καθένας με την δικιά του παρέα.
Επίσης επειδή έχω κάποιες γνωριμίες στο χώρο του μόντελινκ , έχω βοηθήσει κάποια άτομα . . .αλλά οι περισσότεροι δεν λένε ευχαριστώ Ηρακλή. Ειλικρινά με στεναχωρεί αυτό.
XPLEASURE news : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ?
ΜΑΝΟΣ : Κοίτα . . .  είναι ωραίο και κολακευτικό να στο ζητάνε (γέλια). Αλλά υπάρχουν και κάποια προβλήματα ! Μια κοπέλα που είχαμε βγει φωτογραφία, την είχε βάλει σαν profile picture και έλεγε σε όλους ότι έχουμε σχέση. Ήταν ενοχλητικό αυτό που έκανε . . . αλλά όλα ok . . . της μίλησα και το σταμάτησε. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι

XPLEASURE news : ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ…
ΜΑΝΟΣ : Να σου πω . . . τον Ιούνιο είχα πάει διακοπές με την Σάσα Μπάστα στην Μύκονο. Κάνουμε πολύ παρέα με την Σάσα . . . κάποια στιγμή είχαμε μπει στην θάλασσα και αρχίσαμε να παίζουμε . . . βρεχόμασταν, την έπαιρνα στους ώμους μου και την πέταγα μέσα . . . όπως βγαίναμε από την θάλασσα βλέπουμε μια τεραστία κάμερα. Τον πιάνει η Σάσα και του λέει ‘ όσα τράβηξες-τράβηξες , άσε μας όμως τώρα να κάνουμε το μπάνιο μας με την ηρεμία μας’ . Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο, το έχω αποδεχτεί και δόξα το θεό κανείς δεν με έχει θίξει εώς τώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο Xpleasure news

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects