Τέλος οι "Νηστικοί Πράκτορες" από το Star ?


Φαίνεται ότι οι εξελίξεις στο Star είναι ραγδαίες. Πληροφορίες της Espresso θέλουν η διοίκηση του καναλιού να ενημέρωσε χθες τους «Νηστικούς πράκτορες» ότι διακόπτεται η συνεργασία τους με τη μορφή που είχε έως σήμερα. Οπως εξήγησαν στους παρουσιαστές, καταργούνται κάποιες βάρδιες και ως εκ τούτου υπάρχει πρόβλημα με τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής.
Αφησαν ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο της εξωτερικής παραγωγής. Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να προχωρά στην κατάργηση της πρωινής ζώνης.
Είναι γεγονός ότι και το Star, όπως όλα τα κανάλια, προχωρά σε γερές περικοπές. Τα έσοδα από τη διαφήμιση έχουν μειωθεί κατά πολύ, με αποτέλεσμα τα διευθυντικά στελέχη να αναζητούν τρόπους να μειώσουν το κόστος λειτουργίας.
Πρώτος ο Alpha προχώρησε στην κατάργηση της πρωινής ζώνης προκειμένου να απαλλαγεί από τη μία βάρδια τεχνικών. Το παράδειγμά του φαίνεται ότι ακολουθεί τώρα το Star σχεδιάζοντας ραγδαίες αλλαγές σε όλη τη ροή προγράμματός του.
Θεωρείται μάλιστα κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι από τον καινούργιο χρόνο η Ελεονώρα Μελέτη θα μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, κάτι που θα προκαλέσει ντόμινο στο πρόγραμμα του καναλιού.
Χθες το απόγευμα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ντίνα Νικολάου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενημερώθηκαν ότι η εκπομπή τους ολοκληρώνει προσωρινά τον κύκλο της, με ενδεχόμενο να συνεχίσει στο μέλλον ως εξωτερική παραγωγή, αφού πλέον δεν θα υπάρχει βάρδια τεχνικών για τα γυρίσματα. Ηδη έχουν γυριστεί επεισόδια για ακόμη δύο εβδομάδες, τα οποία θα προβληθούν.
Το θρίλερ αυτή τη στιγμή στο Star έχει να κάνει με τους παρουσιαστές, αφού κάποιοι θα «πληρώσουν» τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν η παρουσιάστρια να ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι. Γεγονός που, αν ισχύει, σημαίνει ότι είναι η μόνη σίγουρη σε όποια στρατηγική προγράμματος επιλεγεί.
Πέραν των οικονομικών λόγων πάντως υπάρχει και σαφής ανάγκη του καναλιού για αλλαγές. Ο ίδιος ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Espresso» ότι το πρόγραμμα δεν προσφέρει σε αριθμούς τηλεθέασης τα αναμενόμενα, δηλώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τα πάντα. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι διαδικασίες ξεκίνησαν, με όλους τους παρουσιαστές να βρίσκονται σε αναμονή εξελίξεων.

Πηγή : markos.tv

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects