Ελένη - Σκορδά: Θα γίνουν μάνες το 2012!!!


Μόνο αν είχαν δίκιο οι Μάγια και γίνει τελικά η συντέλεια του κόσμου δεν προέβλεψε για το 2012 η Βιργινία Λεούση. Γιατί κατά τα άλλα, η γνωστή αστρολόγος εκεί που έφτιαχνε την πορτοκαλόπιτα για την «Πρωινή Μελέτη» έκανε και προβλέψεις για γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα.
Θα γίνει ξανά μάνα μέσα στο 2012 η Φαίη Σκορδά; Το αλεύρι μιας χρήσης έδειξε... πως ναι, η Φαίη θα αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι της, οπότε από εδώ και πέρα αν δεις την παρουσιάστρια να έχει λιγούρες δεν θα είναι... απλή λαιμαργία. Θα παντρευτεί η Ελένη Μενεγάκη τον Ματέο; Θα πάει και για το τέταρτο παιδάκι; Την ώρα που καθάριζε την φλούδα από το πορτοκάλι έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη... ναι και ναι. Που σημαίνει ότι μέσα στο 2012 θα έχουμε και γάμο και παιδί για το Λενιώ!
Και όχι οι συγκλονιστικές προβλέψεις δε σταματούν εδώ. Η Λεούση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (επιτέλους) βλέπει γάμο μέσα στη χρονιά και για τη Ναταλία Γερμανού έναν μεγάλο έρωτα.... Φτάνει, φτάνει. Και να μη γίνει η συντέλεια των Μάγια, με τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα στην ελληνική showbiz είναι σα να... έρχεται το τέλος! Ή μάλλον την γλιτώσαμε, αφού η αστρολόγος δεν βλέπει φέτος γάμο για την Ελεονωρα Μελέτη. Γιατί, αν έλεγε ότι θα παντρευτεί και αυτή μέσα στο 2012, ε τότε σίγουρα ερχόταν το... τέλος!!!

Πηγή : womenonly.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects