ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Η BEYONCE!


Εξιτήριο πήρε η Beyonce από το νοσοκομείο! Η 30χρονη σταρ μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της Blue Ivy Carter, και τον σύζυγο της Jay Z, πήγαν σπίτι για να ζήσουν μαζί τις πρώτες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Τρεις μέρες έμεινε η διάσημη τραγουδίστρια στο νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης. Ξέρετε πόσα ξόδεψε για την νοσηλεία της; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Beyonce και Jay Z έδωσαν 1.300.000 δολάρια για να ανακαινίσουν τη σουίτα όπου θα έμενε η 30χρονη σταρ μαζί με το μωρό. Χαρακτηριστικό είναι πως τα μέτρα ασφαλείας στην κλινική ήταν τόσο δρακόντεια, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι υπόλοιποι γονείς με τα τερτίπια του διάσημου ζεύγους, που είχε κάνει το νοσοκομείο… φρούριο!Για να καταλάβετε το μέγεθος, αρκεί να σας πούμε πως οι υπόλοιπες μαμάδες που ήθελαν να γεννήσουν, ήταν περιορισμένες στα δωμάτια τους.Μην σας πούμε σχεδόν «κλειδωμένες», με απαγορευτικό εξόδου.
Γι΄αυτό και πολλοί γονείς παραπονέθηκαν στο νοσοκομείο, πως τα μέτρα ασφαλείας είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμες στιγμές με τα δικά τους νεογέννητα. «Καρφάκι» δεν καίγεται βέβαια στην Beyonce και στον Jay Z, οι οποίοι έφυγαν κρυφά από το νοσοκομείο στη μία και μισή τα ξημερώματα, κάτω από άκρα μυστικότητα, και με συνοδεία αμαξιών να τους ακολουθεί από πίσω, μέχρι να φτάσουν στην κατοικία τους στο Manhattan.


Πηγή : omertanews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects