"Καιρός να τελειώνουμε με τις διακρίσεις" Δείτε το βίντεο


Η GetUp! (“Σήκω από τον καναπέ!” θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε) είναι μια οργάνωση άμεσης δημοκρατίας από την Αυστραλία με 587 χιλιάδες μέλη. Ανάμεσα στα ψηφίσματα που προωθεί για συλλογή υπογραφών είναι η οικονομική δικαιοσύνη, περιβαλλοντικά θέματα όπως η διάσωση του μεγάλου κοραλλιογενούς υφάλου αλλά και κοινωνικά όπως ο γάμος για τα ζευγάρια ίδιου φύλου.Μια από τις πολλές δράσεις τους, ήταν να ετοιμάσουν ένα βίντεο που παρακολουθεί τη ζωή ενός gay ζευγαριού, τις χαρές και τις αγωνίες τους από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.
Πρωταγωνιστής του βίντεο και δημιουργός του είναι ο Τζούλιαν Σο που γεννήθηκε το 1985 στη Νέα Ζηλανδία και έχει ήδη βραβευτεί σε διεθνή φεστιβάλ για δύο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο ίδιος: το πρώτο για μια διάσημη drag-queen και ακτιβίστρια στη Νότια Αφρική και το δεύτερο για την εθνική ομάδα ράγκμπι της πατρίδας του. Το βίντεο έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια προβολές στο YouTube και θεωρείται ήδη το πιο πετυχημένο σποτάκι για τον γκέι γάμο που έγινε ποτέ και κατάφερε να συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο


Πηγή : sirina.tv

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects