Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες ?


Ήρθε για τα καλά το κρύο στην Αττική αφού ήδη η Πάρνηθα έχει ντυθεί στα άσπρα ενώ χιόνι έχει πέσει στο Διόνυσο αλλά και στον λόφο του Αστεροσκοπείου στην Πεντέλη.
Επίσης έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σημειώθηκαν και στην Κρήτη: 67 mm στο Τζερμιάδων Λασηθίου και στο Φράγμα Ποταμών, 57 mm στο Σπήλι Ρεθύμνου και 48 mm στα Ανώγεια. Νιφάδες χιονιού είδαν και οι κάτοικοι στην Στενή Ευβοίας…
Σημειώνεται ότι μετά τις 20:00 οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα είναι σε:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ -3°C

ΜΕΤΣΟΒΟ -3°C

ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ -3°C

ΚΑΡΠΑΘΟΣ -2°C

ΠΥΡΓΟΣ -2°C

Και οι υψηλότερες σε:

ΚΕΡΚΥΡΑ 11°C

ΧΑΝΙΑ 10°C

ΡΟΔΟΣ 10°C

ΚΑΡΠΑΘΟΣ 10°C

ΠΥΡΓΟΣ 10°C

ΚΑΣΤΟΡΙΑ -3°C

ΜΕΤΣΟΒΟ -3°C

ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ -3°C

ΚΑΡΠΑΘΟΣ -2°C

ΠΥΡΓΟΣ -2°C

Και οι υψηλότερες σε:

ΚΕΡΚΥΡΑ 11°C

ΧΑΝΙΑ 10°C

ΡΟΔΟΣ 10°C

ΚΑΡΠΑΘΟΣ 10°C

ΠΥΡΓΟΣ 10°C

Και την Τετάρτη όμως θα συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια, τη Βοιωτία την Αττική, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές μόνο νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνεροκυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Επίσης χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα (δηλαδή σε Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Άγιο Στέφανο, Καπανδρίτι).
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 με 9 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη πάλι περιμένουμε ηλιοφάνεια και έντονο κρύο, Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή : blog.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects