Πέτρος Μπουσουλόπουλος : Ήταν άσχημο αυτό που είπα


Για την εφηβική του ηλικία, για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά και για το χαστούκι που σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως έχει δώσει σε πρώην σύντροφο του, μίλησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στην εκπομπή “Μίλα”. Παιδί στρατιωτικών, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πατέρας του ήθελε να γίνει ηλεκτρολόγος και όχι ηθοποιός. Τελικά, σπούδασε ηλεκτρολογία σε Τεχνικό Λύκειο αλλά τα παράτησε γρήγορα, όπως εξήγησε.
Πριν γίνει ηθοποιός, πάντως, είχε δουλέψει ακόμα και ως εργάτης σε οικοδομή: «Είχα δουλέψει σε οικοδομή, αλλά δεν τα κατάφερνα και έσκαβα όλη μέρα! Είναι ωραία δουλειά γιατί καταλαβαίνεις ότι βγάζεις το ψωμί σου με ιδρώτα και εκτιμάς τα χρήματα. Και είναι πολύ λίγα» ανέφερε.
Όσο για τη σχέση του με τις γυναίκες, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωσή του πως γενικά προτιμά να είναι κυνηγός, ο 28χρονος ηθοποιός σχολίασε: «Αν έρθει να μου μιλήσει μια κοπέλα σε ένα μπαρ, αν μου τα πει με ωραίο τρόπο, τότε δεν έχω πρόβλημα», ενώ για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο "Πρωινό μου" σχετικά με το χαστούκι που είχε δώσει κάποτε σε σύντροφό του, ανέφερε: «Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε δεν μπορείς να πεις τίποτα. Κακώς το είπα! Γιατί ήταν μια πρωινή εκπομπή και βλέπουν καθωσπρέπει άνθρωποι. Ήταν άσχημο που το είπα. Όλοι ξέρουμε αυτά που γίνονται στον διπλανό μας και τα υποθάλπουμε. Και όταν λέει κάποιος κάτι, μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό».

Πηγή : yupi.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects