Πρωταπριλιά φέτος τα Χρυσά Βατόμουρα! Όχι, δεν είναι ψέμα!


Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα (ένα 24ωρο πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των Οσκαρ), είχαμε συνηθίσει να έχουμε τις βιτριολικές πεντάδες των υποψηφίων για Χρυσά Βατόμουρα καλλιτεχνών του Χόλιγουντ. Ομως φέτος τα πράγματα αλλάζουν, καθώς οι ιδρυτές του σατιρικού θεσμού μεταθέτουν τις ημερομηνίες του.
Φέτος οι υποψηφιότητες για τα Βατόμουρα θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από την τελετή απονομής των Οσκαρ, ενώ τα βραβεία... της ντροπής θα δοθούν την Πρωταπριλιά.
Σε δήλωσή τους, οι οργανωτές επισημαίνουν: «Οι Τζον Γουίλσον και Μο Μέρφι, συνιδιοκτήτες των Βατόμουρων, βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν κάτι που ήθελαν από τότε που τα βραβεία τους δημιουργήθηκαν το 1980: να δώσουν έμφαση στην κωμική τους πρόθεση αποκαλύπτοντας τους «νικητές» του Πιο Ευτελούς Τροπαίου της Τινσελτάουν την ημέρα των πρωταπριλιάτικων αστείων».
Οσο για το ποιος ηθοποιός θα μαζέψει φέτος τις περισσότερες υποψηφιότητες, οι οργανωτές δείχνουν προς το μέρος του Ανταμ Σάντλερ εξαιτίας των «εξαιρετικών» ταινιών του «Σύζυγος για ενοικίαση», «Bucky Larson» και «Jack and Jill».


Με τη φετινή αλλαγή, να απονεμηθούν τα βραβεία την Πρωταπριλιά, ίσως και οι νικητές της ντροπής να παρηγορηθούν ότι ο διασυρμός τους μπορεί να είναι ... ένα ψέμα.

Πηγή: e-go.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects