Το δράμα της Θεοδωρίδου...


Ζει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου το δράμα της και είπε να το εξομολογηθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που πήγε καλεσμένη. Που λες, την γοητευτική αοιδό έχουν πολύ καιρό να την φλερτάρουν. Ναι, όπως το διαβάζεις. Οι άνδρες πια δεν την φλερτάρουν και τι να κάνει κι αυτή, αφήνει πια ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα σε μία γνωριμία.

«Ναι! Θα τον κοίταζα με εκείνο το βλέμμα που θα το καταλάβαινε». Άμα αναρωτιέσαι σε ποιο βλέμμα αναφέρεται, σε εκείνο του... πεσίματος! Η Νατάσσα αποκάλυψε επίσης, πώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αφιέρωσε το τραγούδι της «Αν υπάρχει παράδεισος», σε έναν άνδρα.

«Κατ' αρχήν, για να μπορέσω να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο και να προχωρήσω έστω και πέντε βήματα μαζί του, πρέπει να νιώθω όμορφα, πρέπει να νιώθω πολλά πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και ξεκαθάρισε ότι οι δικοί της οι κύκλοι κλείνουν. «Δεν αφήνω ανοιχτούς κύκλους εγώ. Δεν ξαναγυρνάω ποτέ πίσω».

Πηγή : womenonly.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects