Νίκος Παπαδάκης: Με την Κατερίνα δέσαμε πολύ γρήγορα!


O Νίκος Παπαδάκης μίλησε στο περιοδικό OK για την απουσία του από την τηλεόραση και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη, στο ραδιόφωνο του «Ρυθμού 9.49».
«Πώς μπήκε το ραδιόφωνο στη ζωή σου ;»
«Γι’ αυτό ευθύνεται ο Μάκης Πουνέντης, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και συζητήσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Λίγο αργότερα υλοποιήθηκε και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ!».
«Αν μπορούσες να επιλέξεις ανάμεσα σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, τι θα ήθελες να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην καριέρα σου;»
«Αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Μου αρέσει γενικά η επικοινωνία και πιστεύω
πως και με τα δύο επικοινωνείς καλά. Όμως έχω συνηθίσει την τηλεόραση περισσότερο».
«Σου λείπει που φέτος απέχεις από τα τηλεοπτικά δρώμενα;»
«Ναι, μου λείπει. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες και γενικότερα δεν γίνονται πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Δεν είχα κάποια πρόταση φέτος. Η κατάσταση έχει αλλάξει για όλους και είμαστε σε αναμονή».
«Με την Κατερίνα Ζαρίφη γνωριζόσασταν πριν τη συνεργασία σας;»
«Γνωριζόμασταν επειδή κινούμαστε πολλά χρόνια στον ίδιο χώρο, αλλά δεν κάναμε παρέα. Γνωριστήκαμε ουσιαστικά χάρη στην εκπομπή και δέσαμε πολύ γρήγορα. Η Κατερίνα είναι ένα άτομο πολύ έξυπνο και με πολύ χιούμορ. Ταιριάζει το χιούμορ μας και δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση, ούτε στον αέρα ούτε εκτός».

Πηγή : tvnea.blogspot.com

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects