ΠΑΤΡΑ:Περιπτερού… έκανε "ΡΟΖ ΡΑΝΤΕΒΟΥ" με βιτρίνα το περίπτερο της!!


Την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε για την περιπτερούχο η οποία προκαλεί με την ιδιαίτερα εκκεντρική της ενδυμασία, καθώς σε καθημερινή βάση ντύνεται με πολύ «καυτές» μίνι φούστες και μπροστά από το περίπτερο σχηματίζουν...
ουρά οι πελάτες, (κυρίως οι νεαροί - φοιτητές κάτοικοι της γειτονιάς), όχι μόνο για να αγοράσουν αυτό που θέλουν αλλά και για να απολαύσουν θέαμα...

Μόνο που οι πληροφορίες που προστέθηκαν τώρα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού η συγκεκριμένη φαίνεται να είναι γνωστή σε συγκεκριμένους κύκλους για τα... «ιδιαίτερα ραντεβού»που πραγματοποιεί με ενδιαφερόμενους έναντι φυσικά αμοιβής. Και μιλάμε για ερωτικά ραντεβού τα οποία κλείνει με πελάτες που πηγαίνουν στο περίπτερο αλλά γνωρίζουν το... παρασύνθημα!

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι για να μην προδοθεί κανείς και για να μην παρουσιαστούν μπερδέματα με τις αρχές, το μυστικό για την κρυφή δράση της γυναίκας πηγαίνει από στόμα σε στόμα. Όμως και πάλι, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει στο περίπτερο και να της ζητήσει συνάντηση.

Κάθε φορά υπάρχει ένα σύνθημα και ένα παρασύνθημα που ο ενδιαφερόμενος πρέπει να γνωρίζει ώστε να ανοιχτεί η περιπτερούχος και εφόσον τον εγκρίνει να κλείσει μαζί του το ραντεβού. Για παράδειγμα, ο υποψήφιος πελάτης πρέπει να πάει εκεί να ζητήσει ένα πακέτο τσιγάρα με... άρωμα. Εκείνη τον ρωτά τι άρωμα και ο πελάτης απαντά βανίλια.

Έτσι και οι δυο έχουν μπει πια στο νόημα και αρχίζουν την κουβέντα για τα... υπόλοιπα... 50 ευρώ η ταρίφα...

Η δράση της είναι περισσότερο διαδεδομένη σε έναν συγκεκριμένο κύκλο ελευθέρων επαγγελματιών. Όπως λένε πάντως άνθρωποι που την γνωρίζουν, αναγκάστηκε να κάνει «πιάτσα» προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει και οι οποίες προέρχονται από τεράστιες οφειλές που την βαρύνουν.

Μάλιστα η ταρίφα για κάθε ραντεβού λέγεται ότι κυμαίνεται στο ποσό των 50 ευρώ, ενώ ο πελάτης αναλαμβάνει να κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου.


Πηγή : dete

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects