«Δεν περίμενα την επιτυχία Λιάγκα – Σκορδά»


Πολλά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασε ο Τζώνη Καλημέρης, ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους της μικρής οθόνης. Μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Καλημέρης παραδέχτηκε πως δεν περίμενε την επιτυχία του διδύμου Λιάγκα - Σκορδά τονίζοντας πως εκείνος θα επέλεγε μόνο τη Φαίη.

Όταν ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε πως η επιλογή του Πέτρου Μπούτου για Σκορδά - Λιάγκα ήταν εύστοχη, ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Εγώ γενικά έχω μια φοβία προς τα τηλεοπτικά ζευγάρια που είναι ζευγάρια και στη ζωή. Αν τσακωθείς με τον έναν, αυτόματα χαλάς τη σχέση σου και με τον άλλον. Αν έχουν προβλήματα, αντικατοπτρίζονται και στη δουλειά» υπογράμμισε.

Από την κριτική του δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Μπεκατώρου, την οποία, αν ήταν διευθυντής ενός καναλιού, δεν θα επέλεγε. Ωστόσο είπε πως είναι αυθεντική, ενώ για την Ευγενία Μανωλίδου τόνισε πως έχει το ταλέντο να διχάζει το τηλεοπτικό κοινό.

Όσον αφορά την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην TV, o Καλημέρης δήλωσε πως τον θεωρεί έναν άνθρωπο με μεγάλη πορεία και επιτυχίες που όμως έκανε ένα λάθος, δεν εκμεταλλεύτηκε τη μοναδικότητά του και επέλεξε να μπει σε ένα χώρο όπου υπήρχαν πολλοί σαν αυτόν.

Ο Τζώνη Καλημέρης θα ήθελε να δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξανά σε ζωντανό πρόγραμμα, ειδικότερα στην πρωινή ζώνη, ενώ για την Κατερίνα Καραβάτου παραδέχτηκε πως ήταν άκομψος ο τρόπος με τον οποίο της ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής της.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου 
Πηγή : zougla.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects