Είχε αδυναμία στις τσάντες


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε την Παρασκευή ένας 41χρονος οποίος είχε διαπράξει διαδοχικές κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νωρίτερα, ο συλληφθείς είχε προλάβει να αρπάξει την τσάντα μιας 43χρονης πριν διαφύγει με τη μοτοσυκλέτα του. Για κακή του τύχη η γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας της μηχανής του και σχεδόν άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν ύστερα από λίγο τον δράστη.

Όπως αποδείχθηκε, ο 41χρονος είχε διαπράξει στο παρελθόν δύο κλοπές με τον ίδιο τρόπο:

• Στις 13 Μαρτίου, το απόγευμα, στο Ηράκλειο, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου μιας 35χρονης και έκλεψε την τσάντα της από το κάθισμα του συνοδηγού. Η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό 40 ευρώ , ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της είδη.

• Στις 14 Μαρτίου, το βράδυ, στο Ηράκλειο προέβη στη ίδια ακριβώς πράξη, με θύμα αυτή τη φορά μια 57χρονη. Η τσάντα της γυναίκας είχε 145 ευρώ, δύο ζευγάρια γυαλιών αξίας 150 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects