Τα ονόματα που θα δούμε στο Dancing with the stars!


Τρία νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα με τους επώνυμους στους οποίους έχει προταθεί να συμμετάσχουν στο «Dancing with the Stars».
Mετά από τα ονόματα των συμμετεχόντων που ήδη έχουν αναφερθεί, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, η Ντορέττα Παπαδημητρίουκαθώς και η Κρυσταλλία από τους Otherview, είναι οι τρεις εκπρόσωποι της showbiz που βρίσκονται λίγο πριν την τελική συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να μας επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.
Να σημειώσουμε πως τα πρόσωπα που φαίνεται να έχουν ήδη συμφωνήσει για να συμμετάσχουν στο λαμπερό show είναι η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαριάντα Πιερίδη και η Βάνα Μπάρμπα.
Όσο για το συμβόλαιο της Ζέτας Μακρυπούλια, είναι στον «αέρα» λόγω της μείωσης μισθού που έχει προταθεί στην παρουσιάστρια. Παρολα αυτά γίνονται προσπάθειες, τόσο από το κανάλι όσο και από τη Ζέτα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πηγή: bizznews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects