"Swinging": Η νέα μόδα στο Sex!(εσύ το ήξερες;)


Τι είναι το swinging, η νέα μόδα στο sex με ανταλλαγή συντρόφων; Που βρίσκουν εναλλακτικούς παρτενέρ τα ζευγάρια που αναζητούν περιπέτειες στην σεξουαλική τους ζωή;

Το Swinging πρόκειται για ερωτικές συναντήσεις μεταξύ δύο ζευγαριών, όπου οι σύντροφοι συναινούν στην ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων. Στην Αθήνα υπάρχουν τέτοια club, οι θαμώνες των οποίων συνεχώς αυξάνονται. Η τάση του Swinging ήρθε από την Αμερική και βρίσκει φανατικούς οπαδούς στην Αθήνα, αφού αρκετά ζευγάρια αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα, προτιμούν να ανταλλάσουν συντρόφους και ο ένας να είναι παρών τη στιγμή της συνουσίας του άλλου.

Οι υποστηρικτές του Swinging ισχυρίζονται ότι η εναλλαγή συντρόφων ενισχύει την ερωτική επιθυμία και τονώνει τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Προειδοποιούν, ωστόσο, ότι όποιο ζευγάρι αποφασίσει να δοκιμάσει το swinging θα πρέπει να έχει ή πολύ γερές βάσεις ή καθόλου βάσεις. Το πρόβλημα της σεξουαλικής ζήλιας θα πρέπει να έχει ξεπεραστεί, διαφορετικά αντί να λυθούν, θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει στην Αθήνα το Nirvana swinger club και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο υποδέχεται ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ. Ο κόσμος που διασκεδάζει στα Swinger clubs προέρχεται από όλες τις κοινωνικές βαθμίδες. Εκεί τα ζευγάρια πηγαίνουν για να γνωριστούν, να πιούν ένα ποτό, να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Και μετά, ό,τι ήθελε προκύψει. Η είσοδος στα swing clubs δεν προϋποθέτει από το ζευγάρι να γίνει μέλος κάποιας λέσχης ή κλειστής κοινότητας. Βασικός, όμως, κανόνας για να επιτραπεί σε κάποιον η είσοδος είναι να συνοδεύεται από τη σύντροφό του, άνδρες ή γυναίκες μόνοι τους δεν μπορούν να περάσουν.

Στο internet κυρίαρχο ρόλο στην δικτύωση των swingers έχει η ιστοσελίδα Swinging.gr στην οποία απαιτείται να γίνει κάποιος μέλος. Με ένα κλικ στο www.swinging.gr μπορεί κανείς να κάνει online dating και να γνωρίσει ζευγάρια που αναζητάνε σεξουαλικές περιπέτειες. Μέσω ίντερνετ οι swingers έχουν επίσης την δυνατότητα να αγοράσουν διακριτικά σηματάκια σε μορφή καρφίτσας, τα οποία τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν σε χώρους που δεν είναι αποκλειστικά δικοί τους.

Παράλληλα, στην Ελλάδα αρχίζουν να οργανώνονται και swinging sex κρουαζιέρες με μικρά σκάφη για swingers έναντι υψηλής αμοιβής, ενώ ετοιμάζεται να λειτουργήσει και ξενοδοχείο για swinging ζευγάρια.

Πηγή: fimes.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects