"Θαύμα" μέσα από την τραγωδία


Ένα από τα τρία κορίτσια που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στις 13 Μαρτίου στο καντόνι του Βαλέ στην Ελβετία "ξύπνησε από το τεχνητό κώμα", σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο της Λωζάννηςστο οποίο έχουν εισαχθεί τα τρία παιδιά.

"Από χθες έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις της και μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της", προστίθεται στην ανακοίνωση. Η μικρή έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμό στο νωτιαίο μυελό.

Οι δύο συμμαθήτριές της, που φέρουν επίσης πολλαπλά κατάγματα και σοβαρό τραυματισμό στο κρανίο, "πρέπει να παραμείνουν σε τεχνητό κώμα λόγω προβλημάτων νευρολογικής φύσεως", επισημαίνει το νοσοκομείο.

"Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι και οι τρεις ασθενείς βρίσκονται εντελώς εκτός κινδύνου", προσθέτει το νοσοκομείο στην ανακοίνωσή του. "Το είδος του τραυματισμού επιβάλλει καθυστέρηση προτού μπορέσουμε να αποφανθούμε με σαφήνεια και να εξετάσουμε έναν επαναπατρισμό" των παιδιών, καταλήγει το νοσοκομείο.

Πηγή : nooz.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects