«Όρκο σιωπής» πήρε η Lady Gaga


Η Lady Gaga πήρε έναν ιδιαίτερο «όρκο σιωπής», καθώς υποσχέθηκε στην Oprah Winfrey πως δεν θα ξαναδώσει συνέντευξη και θα απέχει από τα media για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην Oprah, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή, όπου αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία της συνέντευξη για το επόμενο μεγάλο διάστημα.

«Όχι Τύπος, όχι τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga, προσθέτοντας πως η απάθεια της για τα media έχει φθάσει μέχρι το σημείο που πλέον δεν παρακολουθεί τα νέα, ακόμη και αν την αφορούν. «Δεν διαβάζω τίποτα», εξομολογήθηκε στην Oprah η Lady Gaga.

Σημειώνεται πως πρόσφατα, η Lady Gaga δημιούργησε το ίδρυμα Born this Way, το οποίο στοχεύει στη στήριξη των νέων για τη δημιουργία μιας κουλτούρας ευγένειας, αποδοχής και δύναμης. Στο πλευρό της τραγουδίστριας, για το ξεκίνημα αυτού του ιδρύματος, που έγινε στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ είχε βρεθεί και η Oprah Winfrey.

Πηγή : Ant1

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects