Αντιδράσεις για τη σχέση της κόρης της Whitney Houston


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φημολογούμενη σχέση της κόρης της Whitney Houston, Bobbi Kristina, με τον 22χρονο Nick Gordon, τον οποίο περιέθαλψε η Whitney όταν ο νεαρός ήταν 12 ετών, και δεν είναι λίγα τα σχόλια που αναφέρονται σε «αιμομικτική σχέση».

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της μητέρας της Whitney Houston, Cissy. Τα σχόλια της γιαγιάς της Bobbi Kristina δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη στην ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον χώρο της σοουμπίζνες TMZ.com μετά τις πληροφορίες του Τύπου που θέλουν την 19χρονη να έχει δεσμό με τον Nick Gordon.

Παρόλο που οι δυο νέοι δεν συνδέονται με δεσμούς αίματος, μεγάλωσαν μαζί. Η εκλιπούσα τραγουδίστρια πήρε στο σπίτι της τον 12χρονο, τότε, Nick, όταν ο πατέρας του πήγε φυλακή και η μητέρα του ήταν ανίκανη να τον μεγαλώσει. Ωστόσο, δεν τον υιοθέτησε ποτέ επισήμως.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα δείχνουν το ζευγάρι αγκαλιασμένο, να φιλιέται και μάλιστα κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί κρυφά, καθώς η Bobbi Kristina φοράει ένα μεγάλο μονόπετρο δαχτυλίδι.

«Αυτό που κάνουν είναι αιμομικτικό», φέρεται να δήλωσε η Cissy που πρόσθεσε ότι αισθάνεται πως ο Gordon εκμεταλλεύεται την εγγονή της σε μια εποχή κατά την οποία είναι ευάλωτη. Η Cissy προσπαθεί επίσης να κάνει έξωση στον Gordon από το σπίτι της Whitney όπου μένει και η εγγονή της, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Gordon, από την πλευρά του, αρνείται ότι υπάρχει κάτι ανάρμοστο στη σχέση του με την Bobbi Kristina.

Η 19χρονη Bobbi Kristina είναι το μοναδικό παιδί της Whitney Houston και η μόνη κληρονόμος της περιουσίας της.

Πηγή : Ant1

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects