Νίκος Μουτσινάς : «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια»


Στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε χθες βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτοντας κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Ο παρουσιαστής του Alpha, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε πως είναι 34 ετών. Επίσης, δήλωσε ότι έχει «μια τυπικά καλή σχέση» με τον πατέρα του «την οποία θέλω να δουλέψω...ήρθε η ώρα της νομίζω» όπως παραδέχτηκε. Στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας τα όνειρα και τα πρότυπά του, είπε: «Θα ήθελα να παίζω στον ελληνικό κινηματογράφο. Πολύ με στενοχωρεί που δεν ζω σε εκείνη την εποχή, να παίζω στα μιούζικαλ του Δαλιανίδη. […] Πιστεύω ότι έχω γεννηθεί σε λάθος εποχή, έχει γίνει κάποιο λάθος. Δεν διορθώνεται».
Τέλος, μετά από ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, σχετικά με το πώς ονειρεύεται τη ζωή του στα 43 του, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Κάποια χοληστερίνη... Λίγο προσοχή στο φαγητό, που θα γίνει. Θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου. Θα ήθελα να μπορέσω να βρω μια γυναίκα και να κάνω παιδιά και οικογένεια. Σετ κομπλέ θα το ήθελα, όχι μόνο παιδί. Για το παιδί».

Πηγή : yupi.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects