Παραιτήθηκε η 22χρονη δασκάλα που κατηγορείται για παιδοφιλία


Την παραίτησή της υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων η 22χρονη δασκάλα, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονου... με τον οποίο όπως αποδείχτηκε από τη μητέρα του είχε συνάψει σχέσεις. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 22χρονης σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς όπως ανακοίνωσε "χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης («facebook»), προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους".
Ο προιστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ηλίας Ποντικάκης, στο άκουσμα της είδησης, δήλωσε ότι
«Ως Υπηρεσία λυπούμαστε για το συμβάν. Βέβαια περιμένουμε να ενημερωθούμε για τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού (από το τελικό πόρισμα). Ως εκπαιδευτικοί ζητούμε συγνώμη από την τοπική κοινωνία και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά και τέτοιες πρακτικές. Εφόσον αποδειχτούν (τα συγκεκριμένα περιστατικά) η Υπηρεσία μας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σε επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή στο Ηράκλειο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Περιμένουμε τη δικογραφία για να αποτιμήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και να προβούμε στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες».

Πηγή : flashnews.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects