Βανδή: Μιλάει για την κρίση με το Ντέμη


Ταξίδι αστραπή στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη έκανε ηΔέσποινα Βανδή για επαγγελματικούς λόγους, αφού ήταν καλεσμένη γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού. Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή"Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία tv. Εκεί μίλησε για όλα, αλλά και για τον σύζυγο της, Ντέμη Νικολαϊδη και ήτο πιο αποκαλυπτική από ποτέ.Η Δέσποινα αναφέρθηκε για την κρίση που πέρασε ο γάμος της και τη δύσκολη περίοδο μετά τη γέννηση της κόρης της, Μελίνας. «Με το σώμα μου, την ισορροπία την βρήκα μετά από 9 μήνες που γέννησα την Μελίνα. Μου πήρε 2 χρόνια για να βρω την ισορροπία μου σαν ζευγάρι με τον Ντέμη και να νιώσω ξανά γυναίκα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα εξήγησε ότι τον πρώτο καιρό, όπως συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, έτσι και αυτήν δεν την ενδιέφερε η εμφάνιση της κι αν άρεσε στον σύζυγό της. «Οι άντρες πρέπει να δείχνουν κατανόηση στην μεγάλη αλλαγή της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη. Όλα αυτή τα περνάει» λέει και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς κραδασμούς στην σχέση του με τον ερχομό ενός παιδιού, όλα αλλάζουν». Πάντως τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους η Δέσποινα και ο Ντέμης περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, με την αοιδό να δηλώνει συνέχεια πόσο ερωτευμένη είναι με τον άντρα της.

Πηγή : womenonly.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects