Τόνι Μαυρίδης : Έστειλε εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου!


Με νομικά μέσα φαίνεται πως έχουν φτάσει να λύνουν τις διαφορές τους ο Τόνι Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου μετά τον χωρισμό τους.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, δεν έχει προς το παρόν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση για τις οικονομικές διαφορές μεταξύ του πρώην ζευγαριού -μάλιστα, ο Τόνι Μαυρίδης έχει ήδη στείλει εξώδικο στην 30χρονη τραγουδίστρια, κατηγορώντας την πως δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί για το στεγαστικό δάνειο που έχουν πάρει μαζί: «Έχουμε μπει σε κάποιες διαδικασίες και τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κύριος Γιάννης Καρούζος, ο οποίος είναι ο δικηγόρος μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το κανάλι, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με την Έλενα Παπαρίζου, εξηγώντας πως το εξώδικο έγινε για «θέματα που αφορούσαν τις μεταξύ τους συναλλαγές».

Πηγή : yupi.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects