O Piers Morgan επιτίθεται σε Madonna και Kate Moss με σκληρούς χαρακτηρισμούς!


Ο τηλεπαρουσιαστής και πανελίστας γνωστών talent show Piers Morgan, δεν υπήρξε ποτέ φειδωλός στο να χαρακτηρίζει καλλιτέχνες και δεν θα σταματήσει να το κάνει τώρα.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Daily Mail o Piers αναφέρθηκε τόσο στην επεισοδιακή σχέση του με την Kate Moss στο παρελθόν όσο και στην Madonna του album “MDNA”.

Για την Kate Moss είχε να πει: «Η Kate Moss είναι απλά απαίσια. Αν ο κόσμος ήξερε ποιά είναι η πραγματική της συμπεριφορά, δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για εκείνη. Είναι μια κακομαθημένη μικρή κυρία από το Croydon. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το Croydon, εκεί κοντά μεγάλωσα κι εγώ. Αλλά εκείνη είναι ένα μικρό ελεεινό πλάσμα.»

Όσο για την Madonna, o Pierce ήταν ακόμα πιο περιεκτικός σε διάρκεια, αλλά καυστικός στο περιεγχόμενο της δήλωσης του : «Ξέρει καλά να εξαπατάει το κοινό. Αυτά τα μπράτσα της με τρομάζουν!» Να κοιτάξουμε λίγο τις νέες φωτογραφίες της Madonna από το album "MDNA" να καταλάβουμε τι εννοεί ο Piers...

Πηγή : mtvgreece.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects