Ο Χρήστος Φερεντίνος για την επαγγελματική αβεβαιότητα


Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στις οθόνες μας με τονΧρήστο Φερεντίνο να αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά την παρουσίασή του. Με αφορμή την επιστροφή του στο διαγωνιστικό σόου ο παρουσιαστής μίλησε σε κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας για την αβεβαιότητα του επαγγέλματός του αλλά και για τα νούμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε σχολιάζοντας τα νούμερα της εκπομπής σε σχέση με τα νούμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» πως είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος και πως η διαφορά με την πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή δεν είναι πολύ μεγάλη.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 αναφορικά με το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν τόσο με την πρωινή ζώνη όσο και με τον ίδιο τονίζοντας παράλληλα την αβεβαιότητα του επαγγέλματός του.

Μιλώντας για τη συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε πως δεν υπάρχει ευτυχισμένος γάμος αλλά ευτυχισμένες στιγμές μέσα σε ένα γάμο.


Πηγή : myself.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects