Προβλήματα στα λιμάνια από τους θυελλώδεις ανέμους – Κλειστός λόγω παγετού ο δρόμος στην Πάρνηθα!


Με τους ανέμους να φτάνουν κατά τόπους ακόμη και τα 9 μποφόρ, τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο έχουν «εγκλωβιστεί» στα λιμάνια! 

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο εκτός από εκείνα προς τον Αργοσαρωνικό, ενώ απαγορεύτηκαν και τα δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών για Πόρο, Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.

Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στις 12:00 από το λιμεναρχείο του Πειραιά.

Από τη Ραφήνα δεν γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι και από το Λαύριο για Κέα και Κύθνο.

Κλειστά είναι επίσης τα πορθμεία Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα και Πρίνου-Καβάλας.

Από το πρωί, στο μεταξύ, είναι κλειστός ο δρόμος προς την Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, λόγω παγετού.

Λόγω του κρύου, ο δήμος Αθηναίων έχει ανοίξει από το απόγευμα της Δευτέρας την αίθουσα Δ12 «Νίκος Γκάτσος», της «Τεχνόπολης» στο Γκάζι για να μπορούν να βρουν καταφύγιο οι άστεγοι της πόλης. Επίσης, έδωσε τη δημοσιότητα το τηλέφωνο ανάγκης, 1960, που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ο... χειμώνας θα κρατήσει έως την Τετάρτη. Σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια, οι οποίες στις νησιωτικές παροχές θα είναι κατά τόπους έντονες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βόρειοι άνεμοι 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο.


Πηγή : sarotiko

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects