Κοκκίνου: Έξαλλη με Ελένη, απείλησε να φύγει


Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Έλλη Κοκκίνου κι ενώ η τραγουδίστρια πήγε με όλη την καλή διάθεση και το κέφι, ήρθε η παρουσιάστρια και τη... σύγχυσε, μεσημεριάτικα!

Η Κοκκίνου έδειξε φωτογραφίες του γιου της και η Ελένη άρχισε να αναρωτιέται σε ποιόν μοιάζει το παιδί! Οεο; Ούτε στη μάνα τής έφερνε, ούτε και στον πατέρα. Αν τής έφερνε στον... γείτονα, θα το έπαιρνα ακόμη κι εγώ προσωπικά. Μάταια, η Κοκκίνου προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι το παιδί φέρνει και από τους δύο γονείς.

Το Λενιώ το ξέρεις. Αν της κολλήσει κάτι, δεν πα να χτυπιέσαι εσύ σαν το χταπόδι, το δίκιο σου δεν το βρίσκεις,. Κι εννοείται, ούτε σε ακούει. Την έσκασε την Έλλη, η οποία αγανακτισμένη απείλησε την παρουσιάστρια ότι θα σηκωθεί και θα φύγει από την εκπομπή!

Εντάξει, το τελευταίο ήταν πλάκα. Δεν το εννοούσε. Αλλά είχε συγχυστεί στα αλήθεια με την επιμονή της φιλενάδας της. Πάντως, το Λενιώ το έπλεξε το εγκώμιο για τον μικρό Αλέξανδρο, ότι είναι κουκλί. Κι εννοείται ότι συνέχισε να αναρωτιέται σε ποιον μοιάζει.... Βρε μανία...

Πηγή : womenonly.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects