Πέτρα σκανδάλου ο Gerard


Σύμφωνα με φήμες, ο sexy Σκοτσέζος ηθοποιός Gerard Butler διατηρούσε σχέση για αρκετούς μήνες με μία παντρεμένη συνάδελφό του, που ακόμη δεν έχει κατονομαστεί. Η παράνομη σχέση τους είχε αποτέλεσμα να διαλυθεί ο γάμος της, όπως μεταδίδει το RadarOnline.com.
Οι δυο τους ήταν φίλοι, ενώ σύντομα η σχέση τους έγινε ερωτική, αν κι εκείνη μόλις είχε παντρευτεί. Οι συναντήσεις τους γίνονταν στο ξενοδοχείο του, όταν εκείνος βρισκόταν στο Λος Άντζελες, ενώ αντάλλασσαν καυτά μηνύματα και email.

Όπως ανέφερε πηγή στο site «ήταν πολύ έντονη η σχέση τους. Εκείνη είχε βαθιά συναισθήματα για τον Gerard, παρά το γεγονός ότι μόλις είχε παντρευτεί».

Ωστόσο, σύντομα ο σύζυγός της δεν άργησε να ανακαλύψει την εξωσυζυγική της σχέση κι αν και ήταν αποφασισμένος να τη χωρίσει, εκείνη τον ικέτευσε να μείνει μαζί της κι ότι θα έδινε τέλος στη σχέση της με τον ηθοποιό. Πράγματι, ο σύζυγος αποφάσισε να τη συγχωρέσει και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία... την οποία ωστόσο εκείνη δεν εκμεταλλεύτηκε. Αντιθέτως, συνέχισε τη σχέση της με τον Gerard και τελικά αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, νομίζοντας ότι ο sexy Σκοτσέζος θέλει να είναι σε σχέση μαζί της.

Εκεί όμως ανακάλυψε ότι ο Gerard δεν ήταν και τόσο...πιστός καθώς διατηρούσε σχέσεις με πολλές ακόμη γυναίκες και δεν ήταν και τόσο ειλικρινής με ό,τι συνέβαινε στη ζωή του. Τότε άρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα απαιτώντας την αλήθεια κι εκείνος – σύμφωνα με το site – άλλαξε τηλέφωνο.
Ο Gerard φαίνεται ότι προχώρησε με τη ζωή του, ενώ εκείνη πρέπει να ξεπεράσει το διαζύγιο και να συνεχίσει να μεγαλώνει τον γιο της από προηγούμενη σχέση...

Πηγή :  DAILY MAIL

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects