Η Yahoo έκανε μήνυση στο Facebook!



Άρχισαν τα προβλήματα για τη Yahoo και το Facebook και αυτή τη φορά θα λυθούν στα δικαστήρια...
Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες το mediagate η Yahoo κατηγορεί την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία της σε διάφορες εφαρμογές της. Πιο συγκεκριμένα η Yahoo κατηγορεί το Facebook για παραβίαση 10 έως 20 πατεντών που αφορούν τεχνολογίες διαφήμισης, εξατομίκευσης websites καθώς και τεχνολογίες μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης.
Αν και είχε ζητήσει την καταβολή τελών για την χρησιμοποίηση των εφαρμογών, το Facebook δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα χθες η Yahoo να καταθέσει μήνυση. Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο είναι η πρώτη μεγάλη σύγκρουση των δύο κολοσσών της τεχνολογίας.
«Δυστυχώς, το ζήτημα με το Facebook παραμένει άλυτο και είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο» ανέφερε σε ανακοίνωση της η Yahoo όντας σίγουρη για το αποτέλεσμα της δίκης και τη δικαίωσή της.

Πηγή : mediagate.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects