Madonna:"Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω σαν την Houston"


Ζήλεια και συγκίνηση ένιωθε για την Whitney Houston ο μεγάλος της αντίπαλος στα charts, η Madonna, όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε δηλώσεις της!

«Ένα πράγμα που πραγματικά με συγκλόνισε σχετικά με τη Whitney Houston ήταν ότι έγινε γνωστή περίπου την περίοδο που έγινα κι εγώ. Θυμάμαι να την βλέπω να τραγουδάει και να ακούω τα σχόλια του κόσμου για εκείνη, και να σκέφτομαι “Θεέ μου, πόσο όμορφη είναι και πόσο υπέροχη φωνή έχει! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να τραγουδήσω όπως εκείνη!”. Θυμάμαι να την ζηλεύω τόσο πολύ και ταυτόχρονα να συγκινούμαι από την αθωότητά της», είπε η «βασίλισσα της ποπ» στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Η Madge μίλησε για τον θάνατο της Houston, αλλά και της Amy Winehouse, χωρίς να κρύψει το σοκ της, χαρακτηρίζοντας και τις δυο «σπουδαίες καλλιτέχνιδες».

«Προσωπικά, όπως και όλοι δηλαδή, στην αρχή ένιωσα αυτό το τεράστιο σοκ και την άρνηση να πιστέψω πως όντως αυτό συνέβη - ειδικά στην περίπτωση τους Whitney, γιατί τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Amy ήταν λίγο πολύ γνωστά», ανάφερε η 53χρονη σταρ.

Πηγή : star.gr

 
Gossip Salon © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects